Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 30 november 2017

Jobba hos oss

Agnesfrids gymnasium är en liten skola med cirka 300 elever. Vi satsar på små undervisningsgrupper för att få hög kvalitet i våra utbildningar. Skolan är belägen i Fosieby med närhet till arbetsmarknaden och övriga samarbetspartners.

Vi bedriver både gymnasie- och vuxenutbildning.

Vill du se hur vår vardag ser ut?
Följ oss på Facebook Agnesfrids gymnasium.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

På skolan jobbar cirka 50 personer där merparten är lärare. Lärarna är fördelade i arbetslag där vi blandar yrkes- och ämneslärare. På skolan finns det många elever som behöver anpassad undervisning och mycket stöd. För detta har vi ett elevhälsoteam bestående av flera specialpedagoger, studie- och yrkesvägledare, kurator och skolsköterska.

Varje måndag morgon kl. 8 träffas all personal för att önska varandra god morgon och för att skolledningen kort ska presentera vad som händer kommande vecka. Därefter samlas alla i sina respektive arbetslag för en genomgång och planering. Kl. 9 är vi redo att möta alla våra elever. Detta tycker vi är en bra start på en arbetsvecka.

Viktiga frågor hos oss är hur vi bemöter våra elever och hur vi bemöter varandra.

Vår skola är en del av Malmö stad. Detta innebär att du här kommer att ha möjlighet att ingå i nätverk som sträcker sig utanför skolan.

Jobba hos oss
Förhoppningsvis är du den som är rätt för uppdraget
– välutbildad, kompetent och engagerad.
Malmös skolor strävar efter att alla medarbetare utvecklas i sina yrkes­roller och har goda möjligheter till nya karriärvägar.

Läs mer om att jobba i skolan.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Foto: Freddy Billqvist