Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 31 maj 2019

Om Agnesfrids gymnasium

Tycker du om teknik och bilar? Då är Agnesfrids gymnasium en spännande skola för dig! Här får du lära om service, reparationer och underhåll av olika fordon. När du har tagit studenten hos oss finns det mycket goda förutsättningar för att snabbt hitta ett jobb.

Hos oss blir du en i gänget och vi vill ge dig de bästa förutsättningarna inför yrkeslivet. Vi satsar på små undervisningsgrupper och moderna undervisningslokaler och verkstäder.

En del av undervisningen sker som arbetsplatsförlagt lärande (APL). Minst 15 veckor av utbildningen är du ute på arbetsplatser för att lära dig av branschfolket. APL ökar dina chanser på arbetsmarknaden.

De närmaste åren behöver motorbranschen nyanställa cirka 3200 personer. Vi vill ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas, både med din utbildning och med att få ett bra arbete i framtiden.

Läs mer om vad vår skola kan erbjuda dig.

Vi är en liten skola med stor gemenskap! Agnesfrid hamnar i topp i trivselmätningar bland skolorna i Malmö stad år efter år. Personal och elever ser till att du känner att detta är en skola för dig.

Läs mer om hur vi jobbar.

Samarbetet mellan skolan och branschen är mycket viktigt. Det är direkt avgörande för att vår utbildning ska hålla den högsta kvaliteten.

Läs mer om vårt samarbete med branschen.

”Rekryteringsbehovet inom branschen
är stort och våra samarbetspartners inom verkstäder och åkerier skriker efter
personal. Vill du ha jobb efter avslutad utbildning? Välj då Agnesfrids gymnasium.”

Jonas Kristiansson, rektor

VILL DU VETA MER OM GYMNASIET?

malmo.se/gymnasieskolalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du mer övergripande information om gymnasieskolan: busskort, prövningar, elevhälsa, studiebidrag, försäkring med mera.

Foto: Freddy Billqvist